Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
STAGE JOSHUA BIJ NLKORFBAL EN KORFBALTOTAAL.NL
  GEPUBLICEERD OP   5 JULI 2022  |  MEER NIEUWS..  
     
  Joshua heeft stage gelopen bij NLKorfbal en Korfbaltotaal.nl. Hij doet zijn verhaal:

Ik speel zelf momenteel in de A2 en volg de opleiding Sportmarketing bij Zadkine in Rotterdam. In mijn tweede schooljaar moest ik gaan stage lopen bij een willekeurig sportbedrijf. Ik had in aanloop naar mijn stageperiode een bericht op LinkedIn geplaatst met een oproep voor een stageplek en kreeg daardoor verschillende opties binnen de korfbalwereld. Uiteindelijk heb ik gekozen voor het platform NLKorfbal en de webshop Korfbaltotaal.nl.

NLKorfbal is hét platform voor korfballers, trainers & korfbalfans!
Bij het platform ben ik voornamelijk bezig geweest met het opzetten van de nieuwe website, de social media bijhouden en de podcast maken.

In de voorbereide fase van de website heb ik vooral de ingestuurde video’s met vette acties en goals geplaatst en artikels over het korfbalnieuws geschreven.

16 april was wel echt de tofste stagedag! Ik mocht toen naar de Korfbal League en Hoofdklasse finales. Voor beide finales kreeg ik een perskaart en mocht ik de hele dag stories maken. Het was heel vet om in Ahoy achter de schermen tussen alle korfbalgrootheden rond te lopen en op de perstribune te zitten tussen alle journalisten en commentatoren.

Neem gerust een kijkje op de nieuwe website van NLKorfbal: www.nlkorfbal.nl

Korfbaltotaal.nl is een van de grootse korfbalwebshops van Nederland!
Bij Korfbaltotaal.nl was ik verantwoordelijk voor het klantencontact, zo verstuurde ik regelmatig nieuwsbrieven naar de clubs.

Ik heb gezorgd voor de juiste contactgegevens, ik maakte verschillende analyses voor het korfbalteam, keek ik bij welke potentiële clubs ze wellicht zaken konden gaan doen en heb ik daar vaak onderzocht wat een bepaalde post met de verkopen deed.

Tijdens mijn stage heb ik heel veel dingen geleerd en connecties op kunnen doen binnen de korfbalwereld. En ik hoop daarmee de club in de toekomst mee te kunnen gaan helpen!

Vorig schooljaar heb ik een onderzoek uitgevoerd binnen Merwede, over het ledenbehoud en de ledenwerving en het komende seizoen ga ik daar verder mee aan de slag. Ik ga onder andere activiteiten organiseren om nieuwe leden te werven, zoals de Vriendjesdagen.

Foto door: Rhalda Jansen Fotografie
Joshua Bento
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca