Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
CANDLELIGHT CAFÉ BREIDT SPONSORCONTRACT UIT
  GEPUBLICEERD OP   7 JULI 2022  |  MEER NIEUWS..  
     
  Muziekcafé Candlelight, hét feest café van Midden-Nederland, was al sponsor bij onze vereniging sinds 2017. En nu komen daar per 1 juli 2022 twee culinaire “hotspots” -  beide gevestigd op de Kerkbuurt in het centrum van Sliedrecht -  als sponsor bij!

Het trendy Grandcafé Spek & Bonen is een unieke eetgelegenheid, waarbij het interieur bestaat uit authentieke en industriële aspecten. Heerlijk om te lunchen en voor (shared) dining, maar ook voor een heerlijke borrel tijdens Spek en Bonen “live” kun je er terecht.
En vorige week werden ze nog provincie winnaar voor Zuid Holland tijdens Misset’s Horeca Terras Top 100, weer een extra bevestiging van de “gezelligheid” factor!

En ook Smokin Barrrels zal ons sponsor collectief versterken, hét Bar & Grill restaurant van Sliedrecht, voor de mensen die voor een goed stuk vlees en vis van de grill warm lopen!

En ook goed om te weten; binnenkort zal ook Spek en Bonen, net zoals Smokin Barrels, een heerlijk overdekt glazen verwarmd terras hebben, beide geleverd en gebouwd door mede Merwede sponsor Arjo Renaud!

Dennis en Robin Speksnijder, mooi dat jullie het sponsor contract met onze vereniging uitgebreid hebben! Echt een reden om eens goed te juichen!

 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca