Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
SCHEIDSRECHTERS IN HET NIEUW DOOR SPONSOR
  GEPUBLICEERD OP   4 OKTOBER 2022  |  MEER NIEUWS..  
     
  Januari 2022 markeerde het begin van het 5-jarig partnership tussen Koppelaar Notarissen en Merwede/Multiplaat. En uiteraard hoort bij een dergelijk partnership een officieel fotomoment!

Afgelopen zaterdag 1 oktober was het zover: Nico Papaïoannou van Koppelaar notarissen was eerst aanwezig bij de thuiswedstrijd van ons eerste team tegen KV Tilburg en na het laatste fluitsignaal werden alle Merwede/Multiplaat-scheidsrechters op de gevoelige plaat vastgelegd. Alle bonds- en jeugdscheidsrechters zijn door onze sponsor in het nieuw gestoken.

Dit moment werd ook gekozen omdat het de week van de scheidsrechters is. Alle scheidsrechters krijgen tijdens het fluiten deze week ook een presentje van de aanvoerders als dank voor het fluiten voor de vereniging.

Goed om te vermelden dat Lars, Vienna en Bo zich hebben aangemeld om scheidsrechter te worden en de opleiding te volgen. Zij kregen het shirt “Scheidsrechter in opleiding” uitgereikt. Er zijn nog meer van deze shirts. Lijkt het je leuk om ook een wedstrijd te fluiten? Je kan je nog steeds aanmelden. Zie hiervoor het eerdere bericht op de site.

Een perfecte match dit partnership, want het notariaat, als onafhankelijke partij in de markt, is net zoals het scheidsrechterskorps intermediair tussen partijen op basis van deskundigheid, onafhankelijkheid en vertrouwen.

Scheidsrechters
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca