Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
GESLAAGDE BELAVOND VRIENDENLOTERIJ
  GEPUBLICEERD OP   15 DECEMBER 2022  |  MEER NIEUWS..  
     
  Afgelopen maandag heeft het 7e gebeld voor de VriendenLoterij en krijgen we als vereniging hiervoor een mooie bijdrage van € 1.000,-. Na eerst uitleg te hebben gehad, is het 7e aan het bellen gegaan. Voor een aantal was het toch best wel een beetje spannend. Een dikke pluim dus voor dit team. Ze hebben dit toch maar gedaan voor de vereniging.

Op de avond zelf hebben zich 17 mensen aangemeld die mee gaan spelen met de VriendenLoterij en hebben 9 mensen aangegeven het lot te gaan koppelen aan onze vereniging. De bijdrage wordt per januari 2023 € 6,- per lot per maand en als iedereen een jaar mee blijft spelen (15 trekkingen), levert dit de club een extra bijdrage op van € 2.340,- per jaar. Mooi om te vermelden dat we dan op het hoogst aantal loten zitten van 85, sinds we gestart zijn met de VriendenLoterij. Zet dus allemaal nog even je lot om naar onze vereniging als je dat een maandag aangegeven hebt.

We hebben niet iedereen kunnen bereiken. Wil je alsnog meespelen? Ga naar de volgende link: Speel mee met de VriendenLoterij en de bijdrage gaat automatisch naar Merwede/Multiplaat. Ook kan je je bestaande lot koppelen. Je kan hiervoor bellen naar 088-0201020.

Daarnaast mooi om te vermelden dat zich op deze avond ook weer een aantal mensen hebben aangemeld als Vriend van Merwede/Multiplaat of hebben aangegeven een bestelling te gaan plaatsen voor oliebollen, kanelo’s of appelbeignets van Speciaalbakkerij van der Grijn. Zie de volgende link als je nog geen bestelling hebt gedaan: Bestellen oliebollen, kanelo's en appelbeignets.
Zoals beloofd mocht het 7e een deel van het gegarandeerde bedrag besteden bij hun nieuwe sponsor Spek & Bonen of Smokin Barrels en de overige bijdrage een doel binnen de club bepalen.
We kunnen de Jeugd Activiteiten Commissie feliciteren met een bijdrage van € 750,- gaat naar hen toe om de komende 3 jaar te besteden aan leuke activiteiten voor de jeugd.

Wil jij, samen met je team of je commissie in 2023 ook een keer een avondje bellen naar bekenden, neem dan contact op met de sponsorcommissie. We gaan dan kijken wanneer er weer zo’n mooie actie van de VriendenLoterij is.


 
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca