Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
THEO EN BERNADETTE STRUIJK ONTVANGEN GEMEENTEPENNING
  GEPUBLICEERD OP   18 DECEMBER 2022  |  MEER NIEUWS..  
     
  Op 7 december, de Nationale vrijwilligersdag, hebben Bernadette en Theo Struijk uit handen van de burgemeester Jan de Vries een gemeentepenning ontvangen.

De gemeentepenning wordt jaarlijks uitgereikt aan als blijk van waardering voor hun tomeloze inzet voor de Sliedrechtse gemeenschap. De burgemeester sprak: "De waarde van het vrijwilligerswerk in Sliedrecht is niet in geld uit te drukken. Het verrijkt het leven van heel veel inwoners, van diegene die daar baat bij hebben en zeker ook diegene die het vrijwilligerswerk doen". Het bestuur van SKC Merwede/Multiplaat sluit zich hier volledig bij aan.

Bernadette en Theo zijn al jaren actief voor onze club, Ieder in verschillende rollen als trainer/coach/begeleider van de selectieteams en het G-Team, ledenwerving, clubkleding en vele andere taken. Samen zijn zij van grote waarde voor onze club.

In het kader van de toekenning van de gemeentepenning wil het bestuur naast Theo en Bernadette, alle vrijwilligers van onze club bedanken voor hun inzet voor onze club!





       
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca