Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
HYPOZEKERTOERNOOI 2022
  GEPUBLICEERD OP   27 JUNI 2022  |  MEER NIEUWS..  
     
  Zaterdag 27 augustus zal SKC Merwede/Multiplaat de 3e editie van het Hypozekertoernooi organiseren. Dit toernooi maakt onderdeel uit van de voorbereiding op het seizoen 2022/2023 dat begin september van start zal gaan. Bekijk de flyer.

Inmiddels zijn de deelnemende verenigingen en teams bekend, in de ochtend zal het programma voor de selectie-jeugdteams (B1, C1, D1) plaatsvinden, hier zullen Movado (Dordrecht), KCC (Capelle a/d IJssel), ODO (Maasland) en Korbis (Waddinxveen) aan meedoen.

Vanaf 13 uur start het middagprogramma waar Merwede 1, Merwede 2 en Merwede A1 het zullen opnemen tegen Weidevogels (Bleiswijk), MIA (Amersfoort) en het Belgische Putse KC (Putte).

Barbecue
Het is inmiddels een traditie geworden, het eindsignaal van de laatste wedstrijd, zal tegelijk het startsignaal zijn voor een overheerlijke barbecue. Onze sponsor Slagerij Bart Adriaanse zal zorgen voor het vlees, sauzen en salades. Kosten voor de barbecue bedragen € 15 p.p.

U kunt zich voor deze barbecue tot 20 augustus inschrijven door een email te sturen aan: hypozekertoernooi@skcmerwede.nl.

Vrijwilligers
Op dit moment zijn we nog op zoek naar de laatste vrijwilligers die ’s avonds een bardienst kunnen draaien. Ben jij beschikbaar op 27 augustus? Aanmelden kan via: hypozekertoernooi@skcmerwede.nl

Hypozeker Nederland
De naamgever van dit toernooi is jouw lokale adviseur op het gebied van hypotheken, verzekeringen en financieringen. Onafhankelijk tussenpersoon voor ruim 25 hypotheekverstrekkers (met en zonder NHG) en verzekeraars. Kijk voor meer informatie op: www.hypozekernederland.nl
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca