BLIK OP DE JEUGD: ZATERAG 18 MAART
  GEPUBLICEERD OP   19 MAART 2023  |  MEER NIEUWS..

Merwede/Multiplaat A3
Afgelopen zaterdag hadden wij een uitwedstrijd tegen ADO. De thuiswedstrijd werd gewonnen, dus hadden we goede verwachtingen.

We begonnen de wedstrijd wat minder en kwamen 2-0 achter, echter kwamen we terug tot 4-2 en toen was de wedstrijd los. Na een stroeve eerste helft gingen we toch met een 5-6 voorsprong de rust in. De tweede helft begon het spel beter te lopen, kregen wij meer kansen en ADO minder. Toch bleven ze nog even bij en werd het nog even 8-9, maar we hadden even een eindsprint en zo wonnen we de wedstrijd uiteindelijk met 8-13.

Volgende week spelen we de laatste thuiswedstrijd in de zaal tegen Korbatjo, en hopen we dat de punten in Sliedrecht blijven.