Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
IN MEMORIAM: JOYCE DE JONG (75)
  GEPUBLICEERD OP   6 JUNI 2023  |  MEER NIEUWS..  
     
  Het bericht van haar overlijden kwam niet onverwachts. De laatste tijd ging het snel bergafwaarts. In de nacht van 3 op 4 juni is zij overleden.

Joyce is haar korfballoopbaan begonnen bij "Rozenburg". Toendertijd een toonaangevende club onder de rook van Rotterdam. Na haar huwelijk met Jan de Jong, betrokken zij een woning in Bleskensgraaf. Daar zagen hun dochters Kirsten en Kim het levenslicht. Allen hebben zij de Rood/Witte kleuren van Merwede gedragen. Joyce, speelde zich via het 2e, al snel in het 1e twaalftal van Merwede. Jarenlang was zij een spelbepalende speelster met veel aanvallende kwaliteiten.

Joyce heeft zich ook verdienstelijk gemaakt in diverse bestuursfuncties.

Persoonlijk heb ik Joyce, buiten Merwede, ook leren kennen als medewerkster bij de vleeswarenafdeling van eerst Gebr. de Jong en later Super de Boer. Joyce werd daar in de supermarkt geprezen om haar hulpvaardigheid, met altijd een glimlach op haar gezicht. En voor de kleintjes (en soms ook voor de groten) een stukje worst in de "aanbieding"

Onze oprechte deelneming gaat uit naar haar echtgenoot Jan. En natuurlijk ook naar haar dochters Kirsten en Kim, met de schoonzonen Leon en Martijn. En oh wat was zij trots op de kleinkinderen, Noa, Jaime en Lenny. Wat zullen zij oma erg missen!

Wij wensen heel de fam. de Jong, samen met de verdere familie en allen die dicht rondom Joyce stonden heel veel kracht en sterkte toe, bij het verwerken van dit grote verlies.

Joyce, rust in vrede!

Namens de hele Merwede-familie,

Arend van der Waal.

De crematie vindt plaats op maandag 12 juni om 12.30 uur in Capelle a.d. IJssel.

 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca