Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
NOLEC SPONSOR VOOR SCHOOLKORFBALTOERNOOI
  GEPUBLICEERD OP   5 AUGUSTUS 2023  |  MEER NIEUWS..  
     
  Ook in de vakantieperiode gaat de sponsorcommissie gewoon door. We zijn dan ook blij te kunnen melden dat Nolec Waterservices B.V, in de persoon van Jos de Groot en Ingrid Kraaijeveld, zich voor de komende 3 jaar als sponsor aan onze vereniging heeft verbonden. En wel als sponsor voor het schoolkorfbaltoernooi, naast naamgever van het toernooi Verschoor Reizen.

Nolec Waterservices B.V is een bedrijf wat is gespecialiseerd in waterontharding. Nolec bestaat 21 jaar en heeft meerdere specialisten in dienst. Nolec helpt particulieren en bedrijven met het ontkalken van hun water, waarbij zij garant staan voor het krijgen van zacht water met behulp van de waterontharder.

De Nolec-Waterontharders helpen u met het verwijderen van calcium en magnesium aanslag op uw producten. De Nolec-waterontharders zorgen ervoor dat de hardheid van het water vermindert waardoor kalkaanslag verdwijnt van uw producten. Dit heeft als voordeel da je geen kalkaanslag hebt op/in je appratuur zoals koffiezetapparaat, waterkoker maar ook geen kalkaanslag in je badkamer, wc en keuken. Hierdoor bespaar je geld d.m.v. een langere levensduur van je apparaten. Minder gebruik van wasmiddel, wasverzachter en shampoo etc. en minder tot geen huidirritaties.

Wil je meer informatie? Via email info@nolec.nl of telefonisch 0184-42 69 01.

Nolec
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca