Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
NIEUWE CONTRACTEN EN ONTWIKKELINGEN RONDOM SPONSORING
  GEPUBLICEERD OP   15 NOVEMEBER 2023  |  MEER NIEUWS..  
     
  Als sponsorcommissie hebben we onlangs een sponsorcontract getekend met Het Ontwikkelpunt, die op aanraden van leden van het bestuur van de Vereniging Sliedrechtse Ondernemingen (van Es Architecten en Bouwbedrijf Visser) bij ons terecht is gekomen. Maar ook sponsoren die via leden binnenkomen, zoals Scandar Interieurbouw via Désirée Tigelaar, Elfi Advocaten via Tim Roeland of Albeka B.V. via Kees Bakker. Een goede zaak, dus als jouw werkgever ook interesse heeft om onze vereniging te sponsoren, meld je bij de sponsorcommissie via 06-51 03 10 46 of sponsoring@skcmerwede.nl.

Een andere nieuwe ontwikkeling is het afsluiten van ‘barteringovereenkomsten’ o.a. met schoonmaakbedrijf R.F. van Dam, DLS support en Healthcenter Get Healthy. Waarbij we tegen (geringe) investeringen inzet van sponsoren krijgen, waarmee onze vrijwilligers worden ontlast, zaken worden geprofessionaliseerd en dure inkoop van diensten wordt vermeden. Ook kunnen leden gebruik maken van diverse kortingen bij onze sponsoren. Op de homepagina van onze website staat een overzicht van al onze sponsoren. Benieuwd wat een sponsor eventueel voor jou kan betekenen? Stuur een appje naar 06-309 15 237 of mail naar sponsoring@skcmerwede.nl.

We zetten ook mooie stappen om meer met onze sponsoren op te trekken. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de avonden die de BAC samen met de sponsoren organiseert, zoals de whiskey proeverij, de BBQ’s en silent disco avond. Dat is iets waar we als vereniging voor staan en ook weten uit te dragen. 
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca