Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
VAN DE VOORZITTER
  GEPUBLICEERD OP   3 JANUARI 2023  |  MEER NIEUWS..  
     
  Beste Merwedianen,

Ik denk dat we kunnen terugkijken op een spetterende afsluiting van het jaar 2023, waarbij alles in het teken stond van ‘oliebollen’. Zaterdag 30 december hebben veel leden (jong en oud) genoten van ofwel een oliebollenclinic danwel oliebollenmixtoernooi of anders wel van de appelbeignets of oliebollen zelf die op die dag verkocht werden. Complimenten aan de enthousiaste organisatie om zoiets gezelligs mogelijk te maken voor elkaar.

Zo aan het eind van jaar maak ik als voorzitter altijd de balans op. Dit doe ik voor m’n werk, dit doe ik prive, maar ook als voorzitter van onze club. Kritisch als ik ben vind ik bijna altijd dat het beter kan of meer had moeten zijn. Beter; ja ongetwijfeld had ik op onderdelen zaken anders mogen doen of aanpakken. Meer; ja ook meer had gekund, maar wanneer ik terugkijk hebben we wel enorm veel gedaan en bereikt.

Het bestuurlijk vernieuwen met bestuurswisselingen tot gevolg, de voorbereidende sessies met de werkgroep accommodatie en vervolgens gesprekken met de gemeente over de ontwikkelingen over de accommodatie en een nieuwe trainer met een heel nieuwe groep selectiespelers zijn slechts een aantal onderdelen. Ik durf dan ook wel te concluderen dat ik als voorzitter, maar niet te vergeten mijn bestuursleden, niet stil hebben gezeten. Maar laat ik vooral niet vergeten alle vrijwilligers te benoemen die op vele onderdelen ook hun steentje of steen hebben bijgedragen. Fijn, want als bestuur kun je dit niet alleen en heb je elkaar nodig.

In 2024 staan ook de nodige uitdagingen ons te wachten. Natuurlijk zal ieder nieuw bestuurslid zijn of haar portefeuille overgedragen krijgen. De verwachting is dat dit de nodige inwerktijd zal vergen. Daarnaast zal de accommodatie de nodige aandacht vergen en de doorontwikkeling van de plannen van de Gemeente Sliedrecht. Dit alles naast het ‘gewone’ reilen en zeilen van onze club. Ik hoop dan ook we het komende jaar weer op de inzet van veel (misschien zelfs nog meer) vrijwilligers kunnen rekenen. Laten we er ‘met elkaar en voor elkaar’ een mooi jaar van maken!

Mede namens het bestuur een hartelijke en sportieve groet,

Adri Lugthart
Voorzitter SKC Merwede/Multiplaat
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca