Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
NIEUWE SPONSOREN: PARTYCENTRUM DE LOCKHORST, ELCO CATERING EN HET ARSENAAL
  GEPUBLICEERD OP   14 FEBRUARI 2024  |  MEER NIEUWS..  
     
  Onze nieuwste sponsoren, Partycentrum De Lockhorst, Elco Catering en Party-en-vergadercentrum Het Arsenaal, verbinden zich voor de komende 3 jaar aan onze vereniging.

Partycentrum de Lockhorst is een multifunctioneel zalencentrum, centraal gelegen in de Drechtsteden. Partycentrum de Lockhorst beschikt over vijf sfeervol ingerichte ruimtes. De ruimtes variëren in grootte en zijn geschikt voor het organiseren van diverse bijeenkomsten, zowel zakelijk als privé. Het treinstation en de A15 liggen op een steenworp afstand. Voor de deur is een groot parkeerterrein aanwezig waar alle gasten gratis hun auto kwijt kunnen.

De veelzijdige faciliteiten en gastvrijheid maken Partycentrum de Lockhorst tot een aantrekkelijke locatie voor zakelijke bijeenkomsten. Hierdoor kunnen zij kleine vergaderingen, een training, maar ook grootschalige congressen, bedrijfspresentaties of beurzen voor u verzorgen.

Maar het team van Partycentrum de Lockhorst verzorgt ook feesten en partijen. Of het nu gaat om een groots of juist intiem feest, Partycentrum de Lockhorst biedt tal van mogelijkheden om er een onvergetelijke ervaring van te maken!

Verder is Arie van den Nieuwendijk ook eigenaar van Party -en vergadercentrum Het Arsenaal in het knusse stadje Nieuwpoort.

Het Arsenaal is gevestigd in een pand dat in de 18e eeuw heeft gediend als opslagplaats voor wapens en munitie. Door restauratiewerkzaamheden is de authentieke sfeer en gezelligheid gebleven, maar is het pand van alle gemakken voorzien! In het Arsenaal zijn vijf sfeervol ingerichte ruimtes aanwezig, die geschikt zijn voor het organiseren van bijeenkomsten, zowel zakelijk als privé.

U vindt Partycentrum De Lockhorst aan de Sportlaan 1 in Sliedrecht.

Zij zijn van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar via nummer 0184-499305 en buiten kantooruren via administratie@partycentrumdelockhorst.nl

U vindt het Arsenaal aan de Buitenhaven 11 in Nieuwpoort. Zij zijn van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar via 0184 601 672 en buiten kantooruren via info@hetarsenaalnieuwpoort.nl

 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca