Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
VAN DE VOORZITTER
  GEPUBLICEERD OP   6 MAART 2023  |  MEER NIEUWS..  
     
  Het zaalseizoen vordert. De dagen worden al weer wat langer en op een dag als vandaag (zondag 3 maart) lijkt toch écht het voorjaar een beetje in de lucht te hangen.

Vorige week hebben we tijdens onze bestuursvergadering Renata (voor haar rol als secretaris binnen het bestuur) nu écht bedankt voor haar jarenlange trouwe inzet. Dit betekent dat er door de van portefeuille wisselende bestuursleden de afgelopen tijd hard is gewerkt aan het overdragen van alle taken, waarvoor complimenten!

Leon heeft de portefeuille korfbalzaken overgenomen en Marcella gaat vanaf nu officieel verder als Secretaris. Ik moet zeggen dat ik het enorm fijn vind dat door de interne wisseling - maar vooral ook door de komst van Ronald Korporaal - er nieuwe leden op portefeuilles zijn. Dit geeft veel nieuwe energie en soms ook een frisse en andere kijk op zaken waardoor binnen het bestuur vanzelfsprekend ook wat meer zaken ter discussie gesteld worden.

Heerlijk; zo hoort het ook. Elkaar met respect bevragen en scherp houden!

Ook fijn om te horen van bestuurslid korfbalzaken dat onze hoofdtrainer Edwin nog bij ons blijft. Fijn dat hier enerzijds sprake is van continuïteit maar wel met een frisse insteek.

Qua gemeentelijke ontwikkelingen hebben we vernomen dat de Gemeenteraad van Sliedrecht 19 maart een Beeldvormende vergadering heeft over de voorkeursvariant Noord-Zuidverbinding. We blijven vanzelfsprekend dit dossier niet alleen ‘volgen’ maar blijven er ook actief op acteren.
mogelijk de volgende keer meer hierover.

Voor nu wens ik iedereen mede namens het bestuur een sportieve afronding van het zaalseizoen!

Adri Lugthart
Voorzitter SKC/Merwede/Multiplaat.
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca