Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
OPCHARGE NIEUWE SPONSOR VOOR DE KOMENDE 3 JAAR
  GEPUBLICEERD OP   26 MAART 2023  |  MEER NIEUWS..  
     
  Als vereniging mogen we vandaag onze 140ste sponsor verwelkomen, iets om dankbaar voor te zijn en waardoor we o.a. steeds meer met en voor onze (jeugd) leden kunnen doen, juist ook naast het sportieve aspect.

Onze familievereniging heeft namelijk Opcharge als een nieuwe sponsor weten te binden voor de komende 3 jaar. Opcharge is een jonge organisatie die zich bezighoudt met laadoplossingen voor elektrische voertuigen, met name voor gemeenten en bedrijven. Ook in de Gemeente Sliedrecht is Opcharge actief als exploitant van laadpalen. Je kunt ze binnenkort dan ook in ons dorp terugvinden bij onder andere Sporthal De Stoep en restaurant Kom Aan Tafel.

De ambitie van onze nieuwe sponsor is het versnellen van de energie transitie door het aanbieden van laad mogelijkheden en hier mee bij te dragen aan de verduurzaming van de mobiliteit in Nederland. De slogan van Opcharge is dan ook niet voor niets ‘Let’s green the City’.

Er zijn momenteel zo’n 700.000 auto’s met een stekker in Nederland waarvan circa 450.000 volledig elektrische auto’s. Om deze auto’s te voorzien van elektriciteit zijn er nu circa 140.000 openbare en semi-openbare laadpunten en dat aantal zal moeten gaan groeien naar ongeveer 1 miljoen in 2030. Opcharge is van plan daar een steentje aan bij te dragen en heeft zich dan ook tot doel gesteld om 5 procent van de totale behoefte aan laadpunten in 2025 in te vullen. Daarbij ambieert Opcharge niet om de grootste te worden maar wat ze doen, willen ze echter wel goed én groen doen.

Indien u behoefte heeft aan een openbare laadpaal in uw omgeving dan bent u, ook in Sliedrecht, bij Opcharge aan het juiste adres. Bij hen is uw aanvraag voor een laadpaal in goede en betrouwbare handen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Opcharge u, als ondernemer of als particulier kan bieden, bezoek dan de website www.opcharge.com of neem direct contact op via contact@opcharge.com.



 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca