Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

MERWEDE/MULTIPLAAT MOET PUNTEN LATEN AAN VRIENDENSCHAAR

  WEDSTRIJDVERSLAG   VRIENDENSCHAAR 1 - MERWEDE/MULTIPLAAT  1   |  UITSLAG 25 - 19  |  MEER NIEUWS..  
     
  In de laatste wedstrijd van 2018 is het Merwede/Multiplaat niet gelukt om een overwinning binnen te slepen. Na de nederlaag van vorige week tegen Rust Roest, moest de ploeg ook haar meerdere erkennen in Vriendenschaar. Eindstand 25-19.

Vriendenschaar pakte aan het begin meteen het initiatief in de wedstrijd en in de eerste aanval wisten zij meteen de score te openen. Merwede/Multiplaat wist dit doelpunt al vrij snel te counteren middels een vrije bal. Zo ging de score een tijdje op en neer. Vriendenschaar die telkens de voorsprong pakte en de ploeg uit Sliedrecht die telkens de gelijkmaker scoorde. Bij 4-4 wist Vriendenschaar voor het eerst een gat van twee te slaan naar 6-4. Maar Merwede/Multiplaat kon ook dit gat weer dichten naar 6-6. De scores bleven op en neer golven en daardoor zochten de ploegen de kleedkamer op bij een stand van 10-9 in het voordeel van de ploeg uit Hardinxveld.

Na de pauze wist Vriendenschaar het gaatje meteen uit te breiden tot een 13-9 voorsprong via een paar zuivere schoten. Maar Merwede/Multiplaat toonde veerkracht en sloot weer aan bij 14-13. Helaas brak er een fase aan waarin de afronding gewoonweg niet zuiver was en Vriendenschaar de kansen wel af wist te maken waardoor zij weer uit konden lopen tot een 18-13 voorsprong. Merwede/Multiplaat probeerde nog wel maar het kon het gat niet meer dichten omdat Vriendenschaar mee bleef scoren. De scheidsrechter floot af bij een stand van 25-19.

Niet de afsluiting waar Merwede/Multiplaat op gehoopt had. In het nieuwe jaar zullen ze in de achtervolging moeten. De eerste wedstrijd van het nieuwe jaar staat gepland op 12 januari. Merwede/Multiplaat speelt dan om 18:10 in Zwijndrecht tegen Albatros.

Scores Merwede/Multiplaat: Dennis van Eijl 5; Vincent Bakker 4; Tessa Visser, Rosanne Bakker, Iris Bakker-van Eijl en Robber Bakker allen 2; Ramon van Meeteren en Mariëtte van der Sman beide 1.


Foto: Jeroen van der Sman
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca