Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

MERWEDE/MULTIPLAAT VERLIEST THUIS VAN MAASSLUIS

  WEDSTRIJDVERSLAG    MERWEDE/MULTIPLAAT  1 - MAASSLUIS 1  |  MEER NIEUWS..  
     
  Afgelopen zaterdag speelde de Merwede/Multiplaat een thuiswedstrijd tegen Maassluis. Na de afgetekende overwinning op Albatros, was het nu de bedoeling om het vertoonde spel ook neer te zetten tegen de stugge ploeg uit Maassluis. De bezoekers tekende voor het eerste doelpunt en konden tot een score van 2-3 de voorsprong vasthouden. Hierna knokte Merwede/Multiplaat zich terug en kon de leiding overnemen tot 4-3. De Merwedianen creëerden voldoende kansen alleen werden deze te weinig benut. Maassluis daarin tegen creëerden een stuk minder kansen, maar waren veel effectiever in de afronding. Hierdoor kwamen de bezoekers weer op voorsprong en via een stand van 5-9, werd uiteindelijk het rustsignaal gefloten bij een stand van 10-12.

Net als in de eerste helft, wisten de rood-witten ook in het tweede bedrijf moeizaam de vele kansen af te ronden en hierdoor bleef het gat lange tijd 2 punten in het voordeel van Maassluis. Merwede/Multiplaat probeerde nog met een aantal wissels het tij te keren, maar dit mocht niet baten. Het slotakkoord was voor Maassluis en uiteindelijk wonnen de gasten met 19-23. Door deze uitslag staat Merwede/Multiplaat nu in de middenmoot met 6 punten.

Aankomende zaterdag staat er een uitwedstrijd tegen Fortis op het programma. Fortis heeft momenteel 7 punten en staat op de derde plek. Aanvang wedstrijd: 20:00.

Scores
Vincent Bakker en Tessa Visser (4x) Steven Bakker en Dennis van Eijl (3x) Anne Marie Mosterd en Ramon van Meeteren (2x) Mark van Eijl (1x)

Merwede/Maassluis
Foto: Bernadette Struijk
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca