MERWEDE/MULTIPLAAT DEELT PUNTEN MET ALBATROS

WEDSTRIJDVERSLAG   MERWEDE/MULTIPLAAT 1 - ALBATROS 1  |  MEER NIEUWS..

Afgelopen zaterdag speelde Merwede/Multiplaat een thuiswedstrijd tegen Albatros uit Zwijndrecht. Merwede/Multiplaat had zich al veilig gespeeld, alleen de gasten nog niet. Dus de Merwedianen moesten aan de bak tegen een tegenstander die de punten hard nodig had.

Dat Albatros de punten hard nodig had, was te zien in het begin van de wedstrijd. Door veel strijd en energie in de wedstrijd te brengen, nam de uitploeg direct het initiatief. Er werd strak verdedigd, waardoor Merwede/Multiplaat moeilijk tot scoren kwam. Albatros maakte wel de nodige doelpunten en kwam al snel op een 1-6 voorsprong. De Merwedianen wisten hierna wel mee te scoren, waardoor het gat niet groter werd. Doordat Albatros ook gewoon mee bleef scoren, bleef er tot de rust een groot gat. Uiteindelijk gingen beide ploegen rusten bij een stand van 6-10.

In de tweede helft kwam Merwede/Multiplaat goed uit de kleedkamer en kwam weer op gelijke hoogte met de ploeg uit Zwijndrecht. Mede door het inbrengen van Jelle Wienk en Steffi van Wijngaarden speelden de rood-witten een betere tweede helft. Beide invallers bekroonden hun goede invalbeurt met een doelpunt. Door onder andere een doelpunt van de jarige Anne Marie Mosterd, kwam Merwede/Multiplaat op een 14-11 voorsprong. Jammer genoeg voor de thuisploeg kon de voorsprong niet vastgehouden worden en werd het weer gelijk. Met nog een paar seconden op de klok en een stand van 15-16, maakte Steven Bakker nog een belangrijke strafworp. Na de strafworp floot de scheidsrechter het eindsignaal en moesten beide ploegen de punten delen.

Door deze uitslag staat Merwede/Multiplaat op de derde plek. Aankomende zaterdag staat er een uitwedstrijd tegen Maassluis op het programma. Aanvang wedstrijd: 15:45.

Scores: Steven Bakker (5x) Anne Marie Mosterd (4x) Dennis van Eijl (3x) Robbert Bakker (2x) Steffi van Wijngaarden en Jelle Wienk (1x)