Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

MERWEDE/MULTIPLAAT MET MOEITE LANGS JULIANA

  WEDSTRIJDVERSLAG    MERWEDE/MULTIPLAAT 1 - JULIANA 1 |  MEER NIEUWS..  
     
  Na drie weken van voorbereiden stond zaterdag 23 november de eerste zaalwedstrijd weer op het programma. De ploeg heeft een goed gevoel overgehouden aan de eerste helft van de veldcompetitie en wil deze lijn graag doortrekken in de zaal. De eerste opponent is Juliana. Na een moeizame wedstrijd trok Merwede/Multiplaat aan het langste einde: 21-19

Merwede/Multiplaat nam vanaf de start meteen het initiatief in de wedstrijd. De vele kansen konden echter niet omgezet worden in doelpunten. De ploeg leek wel de openingstreffer te maken. Maar de scheidsrechter keurde de goal. Aan de andere kant was het Juliana dat wel de mand wist te vinden en zo de score opende. Merwede/Multiplaat counterde direct en wist daarna meteen de voorsprong te pakken. Bij 5-3 nam het als eerste een gaatje van twee. Helaas kon de ploeg op dat moment niet doordrukken. Legio kansen werden gemist. Door deze doelpuntloze fase van 5 minuten kon Juliana weer terug in de wedstrijd komen. Tot aan de rust ging het gelijk op waarbij Merwede/Multiplaat elke keer de voorsprong nam maar Juliana langszij zag komen. Bij een stand van 10-10 zochten de ploegen de kleedkamer op.

Na rust was het weer Juliana dat de score opende en was het Merwede/Multiplaat die in de achtervolging mocht. De rollen waren nu omgedraaid. Elke keer als Juliana de voorsprong pakte wist Merwede/Multiplaat de stand weer gelijk te trekken. Bij 16-15 nam Merwede/Multiplaat weer de voorsprong en gaf deze niet meer weg. Het gat van 2 à 3 verschil kon in de laatste fase gehandhaafd worden waardoor de eerste punten bijgeteld mogen worden.

Geen overtuigende overwinning van de thuisploeg, maar prettig om met winst aan de competitie te beginnen. Volgende week mag Merwede/Multiplaat op bezoek bij Albatros. Ook Albatros wist de eerste wedstrijd te winnen tegen Kinderdijk. Wedstrijd start om 18:10 in de Develsteinhal.

Scores Merwede/Multiplaat:  Tessa Visser 7; Dennis van Eijl 3; Vincent Bakker 3; Jelle Wienk 3; Twan van de Wetering 3; Steven Bakker 2.


Foto: Bernadette Struijk
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca