Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

MERWEDE/MULTIPLAAT VERLIEST VAN FORTIS

  WEDSTRIJDVERSLAG   FORTIS 1 - MERWEDE/MULTIPLAAT 1  |  MEER NIEUWS..  
     
 

Afgelopen zaterdag mocht Merwede/Multiplaat het opnemen tegen het Zeeuwse Fortis. Het tweede team van Merwede/Multiplaat eindigde met een uitslag van 16 – 12. Merwede 1 speelde daarna tegen Fortis 1 die op dat moment nog maar 2 punten had weten te verzamelen en daarom gebrand was om te winnen.

Na een ritje van anderhalf uur stapte het team uit in het Zeeuwse Oost-Souburg. Even de benen strekken was wel nodig. De weergoden waren gelukkig goed gezind. Fortis schoot fel uit de startblokken en wist direct op voorsprong te komen. Merwede/Multiplaat begon de wedstrijd minder scherp en had moeite om de korf te vinden. Na een 4 – 0 achterstand werd Merwede/Multiplaat wakker geschud en wist de stand gelijk te trekken tot 6 – 6. Door goed verdedigend werk van de Merwedianen had Fortis daarna moeite om tot goede aanvallen te komen. Met een rake strafworp van Fleur Janmaat werden de kleedkamers opgezocht met een tussenstand van 9 – 8 in het voordeel van Fortis.


In de tweede helft had Merwede/Multiplaat opnieuw moeite om de korf te vinden. Er werden goede aanvallen opgezet en verdedigend stond het sterk, maar het team verzaakte om te scoren. Met doelpunten van Twan van de Wetering (12 – 11) en Jeffrey van Son (13 – 12) kwam Merwede/Multiplaat tot twee toe op één punt achterstand. Aan de Zeeuwse kant werd het gat van de korf vaker gevonden en daarmee eindigde de wedstrijd in 16 – 12.

Volgende week op zaterdag 16 oktober speelt Merwede/Multiplaat 1 om 15.30 uur thuis tegen RWA 1. Merwede/Multiplaat 2 speelt daarvoor om 14.00 uur tegen RWA 2.

Scores Merwede/Multiplaat: Twan van de Wetering (4x), Dennis van Eijl (3x), Jeffrey van Son (2x), Rianne Swets (1x), Mariëtte van der Sman (1x) en Fleur Janmaat (1x)

 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca