Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

MERWEDE/MULTIPLAAT VERLIEST TEGEN VITESSE

  WEDSTRIJDVERSLAG   VITESSE 1 - MERWEDE/MULTIPLAAT 1 |  MEER NIEUWS..  
     
 

Na de gewonnen wedstrijd tegen RWA afgelopen week, wilde Merwede/Multiplaat 1 deze week de positieve lijn doorzetten. Deze week speelde de selectie van Merwede/Multiplaat uit bij Vitesse uit Barendrecht. Voorafgaand aan de wedstrijd wist Merwede/Multiplaat 2 knap te winnen van Vitesse 2. Eindstand 12 – 15. Na een stroef begin wist de ploeg van Raymond Mollet al snel weer aan te haken bij Vitesse. Helaas lukte het de ploeg van Mollet niet om de punten mee te nemen naar Sliedrecht. Eindstand 20 – 17.

Merwede/Multiplaat begon de wedstrijd stroef. Vitesse profiteerde van enkele slordigheden van de rood-witten en zo kwam de thuisploeg al snel op een 5-2 voorsprong. De Sliedrechtse ploeg liet zich daar niet door beïnvloeden en bracht de stand terug naar 7-5. Maar elke keer als Merwede/Multiplaat het verschil op het scorebord verkleinde tot 2, had Vitesse daar weer een antwoord op. Vlak voor rust werd Steven Bakker ingebracht. Hij scoorde direct van afstand en zweepte de ploeg van Merwede/Multiplaat op. Uiteindelijk bracht Twan van de Wetering met een korte kans de ruststand van 13 -10 op het scorebord.

Merwede/Multiplaat begon de tweede helft waar het geëindigd was en bracht het verschil weer terug naar 2 doelpunten. Daarna kregen de rood-witten een korte periode de bal niet meer door de mand, terwijl Vitesse haar voorsprong vergrootte door twee vrije ballen te verzilveren. Ondanks dat het verschil opnieuw groter werd, bleven de Merwedianen werken om bij te blijven. Merwede/Multiplaat beloonde zichzelf voor het doorzettingsvermogen, want met nog 10 minuten te gaan werd de stand weer verkleind door Jeffrey van Son, Twan van de Wetering en Fleur Janmaat.

Verdedigend bleef Merwede/Multiplaat druk uitvoeren op Vitesse en bracht Steven Bakker 4 minuten voor tijd de stand terug tot 1 doelpunt verschil. Helaas bleek dit het laatste wapenfeit van de Sliedrechters en lukte het Merwede/Multiplaat niet om de stand gelijk te trekken. De wedstrijd werd uiteindelijk verloren met 20 – 17.

Op naar volgende week waar de selectie het veldseizoen wil afsluiten met 4 punten!
Volgende week zaterdag 30 oktober speelt Merwede/Multiplaat 1 om 15.30 uur uit bij Juliana uit Oud-Gastel. Merwede/Multiplaat 2 speelt uit tegen Oranje-Wit 3 om 17.00 uur.

Scores Merwede/Multiplaat: Twan van de Wetering 6; Vincent Bakker 4; Dennis van Eijl 2; Steven Bakker 2; Jeffrey van Son 2; Fleur Janmaat 1

Merwede verliest tegen VitesseFoto: Bernadette Struijk

 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca