Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

ORANJE WIT TE STERK VOOR MERWEDE/MULTIPLAAT

  WEDSTRIJDVERSLAG   ORANJE WIT 1 - MERWEDE/MULTIPLAAT 1 |  MEER NIEUWS..  
     
  Na de nederlaag vorige week tegen Kinderdijk, stond deze week de wedstrijd tegen Oranje Wit uit Dordrecht op het programma. Merwede/Multiplaat 2 speelde uit tegen Tempo 3. Helaas verloren zij net met 24-21. Aan Merwede/Multiplaat 1 de taak om de punten wel mee te nemen uit Dordrecht. Na een gelijk opgaande eerste helft, moest de ploeg van Mollet halverwege de tweede helft hun meerdere erkennen in de thuisploeg. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 27-20 eindstand.

In de eerste helft kon de ploeg van Mollet goed bij blijven. In de beginfase sloeg Oranje Wit een klein gaatje, maar dat werd al snel gelijk getrokken door Merwede/Multiplaat. De ploeg van Mollet moest in de eerste helft steeds in de achtervolging, maar gaven zich niet gewonnen. Dit resulteerde in een 10-10 ruststand.

In de tweede helft volgde hetzelfde beeld als in de eerste helft. Steeds was het de thuisploeg die op voorsprong kwam en haakte Merwede/Multiplaat steeds weer aan. Halverwege de tweede helft sloeg de thuisploeg een gat van 4 punten. Dit gat werd niet meer gedicht door de ploeg van Mollet. In de eindfase liep de thuisploeg verder uit, waardoor de scheidsrechter affloot bij een 27-20 eindstand.

De volgende wedstrijd van Merwede/Multiplaat is op 12 maart. Dan nemen we het thuis op tegen Oranje wit. De wedstrijd begint om 17.50 uur in sporthal de Stoep in Sliedrecht. Voorafgaand speelt Merwede/Multiplaat 2 tegen Tempo 3.

Doelpunten Merwede/Multiplaat: Twan van de Wetering 5; Vincent Bakker 5; Sanne de Jong 2; Tessa Visser 2; Steven Bakker 2; Rianne Swets 1; Mariette van der Sman 1; Dennis van Eijl 1; Jeffrey van Son 1.
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca