Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

KANS OP AANSLUITING LATEN LIGGEN

  WEDSTRIJDVERSLAG   MERWEDE/MULTIPLAAT 1 - KINDERDIJK 1 |  MEER NIEUWS..  
     
  Na een sterke hervatting van de competitie tegen Koag, van zowel het eerste als tweede, waren dinsdagavond de wedstrijden tegen Kinderdijk. Merwede/Multiplaat 2 wist met een mooie comeback een punt te pakken. Daarna moest het eerste aan de bak, maar zij moesten helaas hun meerdere erkennen in Kinderdijk 1.

Nadat Merwede/Multiplaat 1 in de eerste aanval de enige voorsprong van de gehele wedstrijd pakte, liep het verder achter de feiten aan. Kinderdijk nam het initiatief in de wedstrijd door met verre schoten een 2-4 voorsprong te pakken. Merwede/Multiplaat wist nog één keer langszij te komen tot 4-4. Daarna breidde Kinderdijk het gat alweer uit naar 6-10. Merwede/Multiplaat had wat pech in de afronding, maar miste toch ook veel opgelegde kansen en Kinderdijk schoot met scherp. Het vlaggenschip sloot de eerste helft af met een doelpunt waardoor de stand bij rust 10-12 was.

Tekenend voor de wedstrijd was dat na rust Kinderdijk met een ver schot gelijk de score weer opende. Door felle verdedigende druk kwam het aanvalsvak van Merwede/Multiplaat wel tot kansen, maar moeilijk tot scoren. Waar de scores vaak verdeeld zijn over alle spelers, lukte dat deze wedstrijd minder goed. Toch bleef Merwede/Multiplaat ondanks het gat van 4 doelpunten (11-15) knokken tot het einde. Het kwam terug tot 1 doelpunt verschil, maar dit mocht helaas niet baten. Te vaak werd er toch door Kinderdijk op belangrijke momenten een doelpunt gemaakt. Waar Merwede/Multiplaat nog hoopte op een aanval om de gelijkmaker binnen te schieten, mocht Kinderdijk met een laag tempo de wedstrijd uitspelen.

De wedstrijd werd afgefloten bij een stand van 18-20 in het voordeel van Kinderdijk. Helaas behoudt het eerste zo niet de aansluiting met de eerste plaats. Toch is nog niet alles gespeeld en kan Merwede/Multiplaat de resterende wedstrijd alle support nog goed gebruiken!

Hopelijk is deze support aankomende zaterdag weer aanwezig in Zwijndrecht. Daar speelt het tweede om 14.30 en het eerste om 16.00 tegen Albatros.

Doelpunten: Dennis 7, Tessa 5, Rianne 2, Steven 2, Robbert 1, Twan 1
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca