Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

 MERWEDE/MULTIPLAAT VERLIEST NIPT VAN FORTIS

  WEDSTRIJDVERSLAG    MERWEDE 1 - FORTIS 1 |  MEER NIEUWS..  
     
  Zaterdag 28 mei stond de wedstrijd tegen het Zeeuwse Fortis op het programma voor Merwede/Multiplaat 1. Om mee te blijven doen voor het kampioenschap moest deze wedstrijd gewonnen worden. Helaas mistte de Merwedianen scorend vermogen en kwam het niet verder dan een eindstand van 12-13 in het voordeel van Fortis.

De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Vernhout. Er stond aardig wat wind waardoor beide ploegen de korf moeilijk wisten te vinden. De score werd geopend door de ploeg uit Zeeland, waarop Vincent Bakker meteen wist te antwoorden met een tegendoelpunt. Door verschillende slordigheidsfouten en onnodige overtredingen van Merwede/Multiplaat was Fortis de betere ploeg in de eerste helft. Met een tussenstand van 6-8 werd door beide ploegen de kleedkamer opgezocht.

In de tweede helft kwamen beide ploegen wederom lastig tot scoren. Het was uiteindelijk Fortis wat na 6 minuten speeltijd in  de tweede helft als eerste de korf wist te vinden. Merwede/Multiplaat kon pas na 13 minuten spelen wat terug doen. Door een aantal mooie schoten van Dennis en Mark van Eijl werd het gaatje in het laatste kwartier van de wedstrijd steeds kleiner en kon de tussenstand worden teruggebracht naar 10-11. Er werden in de tweede helft duidelijkere afspraken gemaakt en goede aanvallen neergezet door Merwede/Multiplaat, maar de kansen werden helaas niet benut. Zo eindigde de wedstrijd in met een eindstand van 12-13.

Doelpunten Merwede/Multiplaat: Dennis van Eijl 6, Vincent Bakker 2, Mark van Eijl 2, Sanne de Jong 1, Steven Bakker 1


Foto: Bernadette Struijk
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca