Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

 MERWEDE/MULTIPLAAT WEET OOK NIET TE WINNEN VAN RWA

  WEDSTRIJDVERSLAG    RWA 1 - MERWEDE 1  |  MEER NIEUWS..  
     
  Op een zonovergoten veld in Rhoon werd de laatste uitwedstrijd van Merwede/Multiplaat 1 gespeeld tegen RWA 1. Voorafgaande aan de wedstrijd wist Merwede/Multiplaat 2 te winnen waardoor zij ook volgend seizoen in de eerste klasse uitkomen. Ook voor RWA 1 waren er nog belangrijke punten te bemachtigen om zich veilig te stellen. Na een gelijk opgaand duel moest het vlaggenschip de punten achterlaten in Rhoon (uitslag 15-13).

De ploeg onder leiding van Arthyn Muller kwam goed uit de startblokken en nam direct de leiding. Er werd veel pressie gegeven op de ballijnen waardoor RWA snel balverlies leed. Het lukte Merwede/Multiplaat alleen niet om afstand te nemen van de ploeg uit Rhoon. RWA had het namelijk verdedigend ook goed in orde. Door veel verdedigende druk op de schutters te geven, kwam Merwede/Multiplaat moeilijk tot scoren. Ieder doelpunt werd al snel gecounterd waardoor de score gelijk op ging en het gat nooit groter werd dan 2 punten.

Na rust had ons vlaggenschip het lastig. Plaatsfouten zorgden voor snel balverlies waardoor RWA beter in de wedstrijd kon komen. Na een gelijke stand van 9-9 was het RWA die een gat sloeg naar 14-9. Scorend kwam Merwede/Multiplaat te kort en RWA maakte daarentegen wel de kansen af. Met een aantal wissels probeerde Arthyn Muller nog een inhaalslag te maken, maar het lukte niet meer om RWA in te halen. Bij een eindstand van 15-13 floot de scheidsrechter af.

Aanstaande zaterdag speelt Merwede/Multiplaat om 15:30 uur de laatste wedstrijd van het seizoen.


Foto: Bernadette Struijk
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca