Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

 MERWEDE/MULTIPLAAT WINT LAATSTE COMPETITIEWEDSTRIJD

  WEDSTRIJDVERSLAG    MERWEDE 1 - VITESSE 1 |  MEER NIEUWS..  
     
  Op 18 juni stond voor Merwede/Multiplaat de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma. Vitesse uit Barendrecht kwam op een snikhete zaterdagmiddag op bezoek in Sliedrecht. Ondanks dat er niks meer op het spel stond voor beide ploegen had Merwede/Multiplaat nog wat goed te maken na de uitnederlaag. De revanche kwam er ook: 18-12 winst.

Beide ploegen kwamen wat stroef in de wedstrijd waardoor beide aanvalsvakken maar korte aanvallen kon spelen. Het was Merwede/Multiplaat dat de openingstreffer maakte dat al snel gecounterd werd door Vitesse. Aan het begin van de wedstrijd was dit spelbeeld het verhaal van de wedstrijd. De thuisploeg die elke keer de voorsprong nam, Vitesse dat langszij kwam.

Sanne de Jong moest halverwege de eerste helft het veld verlaten na een harde botsing met een Vitesse heer. Dat was ook het punt dat de rollen in de wedstrijd wat kantelde. Vitesse dat nu de voorsprong pakte en Merwede/Multiplaat in de achtervolging. Het lukte Merwede/Multiplaat om vlak voor rust toch nog met een doelpunt voorsprong de pauze in te gaan: 9-8.

Na rust was Merwede/Multiplaat veel efficiënter met de kansen die het kreeg. Zo kon het al snel uitlopen naar een marge van 3 à 4 doelpunten. Die marge werd lang vastgehouden en richting het einde van de wedstrijd had de thuisploeg zelfs een marge van 6 doelpunten opgebouwd. Een mooi moment om Tessa Visser - die afscheid neemt van het spelen in de hoofdmacht - een publiekswissel te gunnen. Kort daarna floot de scheidsrechter af bij 18-12.

Doelpunten Merwede/Multiplaat: Dennis van Eijl 5; Robbert Bakker 3; Mariëtte van der Sman 2; Rianne Swets 2; Steven Bakker 2; Vincent Bakker 1; Tessa Visser 1; Jeffrey van Son 1.Foto: Bernadette Struijk
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca