Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

MERWEDE/MULTIPLAAT PAKT VOLLE BUIT BIJ RUST ROEST

  WEDSTRIJDVERSLAG    RUST-ROEST 1 - MERWEDE 1  |  MEER NIEUWS..  
     
  Na het vier punten weekend van vorige week pakt de selectie van Merwede/Multiplaat opnieuw de volle buit. Merwede/Multiplaat 2 bleek met 8-18 te sterk voor Rust Roest 2. Het vlaggenschip nam de horde in Eindhoven ook succesvol en won met 14-18.

Het was de ploeg van Muller/Struijk die de score opende vanaf de strafworpstip. In tegenstelling tot vorige week wisten de Sliedrechters de voorsprong in de loop van de eerste helft uit te breiden. Na 10 minuten was het verschil met de Eindhovenaren tot 4 gebracht. Deze marge werd geconsolideerd tot de rust (6-10).

Na rust wist Rust Roest als eerste de korf te vinden, het teken dat de roodwitten de overwinning in de tweede helft niet cadeau zouden krijgen. Het waren de dames van Merwede/Multiplaat die terugsloegen en de marge vergrootte naar 6 doelpunten. Ondanks dat Rust Roest nog wel aandrong, hadden de Sliedrechters telkens een antwoord. De eerste zege op vreemde bodem kwam daardoor niet meer in gevaar (14-18).

Een belangrijke overwinning in poule 1E. Doordat Merwede/Multiplaat weer twee punten bijschrijft, staat de ploeg uit Sliedrecht gedeeld bovenaan.
De verschillen in deze poule blijken ongekend klein, aangezien na dit weekend 4 ploegen op 6 punten staan en 2 ploegen op 5 punten.

Volgende week speelt de selectie van Merwede/Multiplaat weer op rijafstand voor het publiek. Het tweede treedt aan om 14:30 op sportcomplex Develstein. Het eerste speelt om 16:00 tegen Albatros. Al het publiek is welkom!

Twee zeer belangrijke punten voor Merwede/Multiplaat in een poule waar iedereen van elkaar lijkt te kunnen winnen. Dat belooft nog wat voor de rest van het seizoen!

Volgende week zaterdag reist de selectie van Merwede/Multiplaat af naar Eindhoven, waar de teams de strijd aan zullen gaan met Rust Roest. Het 2e zal beginnen om 14.30 uur en het 1e team zal aantreden om 16.00 uur! Uiteraard hopen we weer op flink wat publiek om de selectie naar 4 nieuwe punten aan te moedigen!

Doelpunten: Annieke Swets 5; Dennis van Eijl 4, Jeffrey van Son 3; Vincent Bakker 3, Rianne Swets 1, Robbert Bakker 1; Fleur Janmaat 1. 
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca