Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

MERWEDE/MULTIPLAAT VERLIEST OPNIEUW

  WEDSTRIJDVERSLAG   MERWEDE/MULTIPLAAT 1 - VITESSE 1  |  MEER NIEUWS..  
     
  Een week na de verloren wedstrijd tegen VEO heeft Merwede/Multiplaat opnieuw niet de punten in Sporthal de Stoep weten te houden. De Merwedianen gaven net als Merwede/Multiplaat 2 in slotfase de voorsprong uit handen. Waar het tweede team nog een punt overhield aan de ontmoeting met ONDO 3 (13-13), stond het vlaggenschip tegen Vitesse met lege handen (21-22).

De Sliedrechters begonnen de ontmoeting goed tegen de Barendrechters. Jeffrey van Son bracht de ploeg van Muller en Struijk direct op voorsprong. Vitesse wist echter aan te haken en het gat weer snel te dichten. Een tendens die zou voortduren tot 5 minuten na de rust. Hoewel de ploegen de kleedkamer opzochten met een tussenstand van 12-11, wisten de Merwedianen kort na rust voor het eerst de marge te vergroten naar 4 doelpunten verschil.

Een marge die van korte duur was, aangezien Vitesse ook bleef scoren. Halverwege de 2e helft stond Merwede/Multiplaat nog steeds aan de goede kant van de score (19-17), al bleef met dit geringe verschil Vitesse hoop houden op een goede afloop. Doordat de scores bij de Sliedrechters stokte, kwam Vitesse in de slotfase voor het eerst langszij. In de absolute slotfase bracht Steven Bakker met een doorloopbal het verschil nog terug jaar 1, maar Merwede/Multiplaat kreeg geen kans meer op de gelijkmaker.

Volgende week speelt de selectie tegen DES in Delft. Merwede/Multiplaat 2 start om 16:10, waarna Merwede/Multiplaat 1 om 17:25 op het programma staat.


Foto: Bernadette Struijk
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca