MERWEDE/MULTIPLAAT ONTNEEMT VEO KAMPIOENSKANSEN IN SPANNEND DUEL

WEDSTRIJDVERSLAG   VEO 1 - MERWEDE/MULTIPLAAT 1  |  MEER NIEUWS..

De stand voorafgaand aan het duel voorspelt een zware pot voor het 1e team van Merwede/Multiplaat. In de eerste onderlinge ontmoeting tussen Merwede/Multiplaat en VEO bleven de punten niet in Sliedrecht, maar gingen ze mee met de bezoekers.

Zaterdag in Voorburg stonden beide teams voor de tweede keer tegenover elkaar. Vanaf het startsignaal ging de wedstrijd gelijk op. Beide ploegen weten elkaar goed bij de les te houden totdat doelpunten van Dennis, Sanne en Jeffrey het eerste gat sloegen (4-7) in het voordeel van Merwede, met het een van 3 doelpunten zoeken beide teams de kleedkamer op (9-12). In de tweede helft blijven beide ploegen scoren waardoor de spanning in de wedstrijd blijft. VEO nadert Merwede/Multiplaat zelfs nog tot 1 punt waardoor de spanning volledig terug in de wedstrijd is (19-20).

Met nog een paar minuten te spelen, speelt Merwede/Multiplaat knap de wedstrijd uit en komt deze tot een einde met een stand van 20-24. Merwede/Multiplaat 1 neemt net als Merwede/Multiplaat 2 eerder op de dag al deed de 2 punten mee naar huis en staat nu op de 4e plaats in de 1e Klasse.

Komende week speelt het 2e van Merwede/ Multiplaat een belangrijke wedstrijd in de strijd om het kampioenschap tegen ONDO, in 's-Gravenzande, om 16:40. Het 1e speelt om 18:30 tegen Vitesse, in Barendrecht.

Doelpunten Merwede/Multiplaat: Dennis van Eijl 8, Jeffrey van Son 8, Mark van Eijl 2, Sanne de Jong 2, Fleur Janmaat 2, Robbert Bakker 1, Rianne Swets 1.