WE KOMEN TEKORT TEGEN ALBATROS

WEDSTRIJDVERSLAG   MERWEDE/MULTIPLAAT 1 - ALBATROS 1 |  MEER NIEUWS..

Nadat het tweede team wederom nipt verloor met 1 punt verschil (11-12) was afgelopen zaterdag ook de return voor Merwede/Multiplaat 1 tegen Albatros 1 uit Zwijndrecht. De heenwedstrijd was een sof en met maar 7 goals was het toen aanvallend echt onmachtig.

Alleen was de start toen nog goed net zoals de laatste weken, echter ging het gisteren van begin af aan al stroef. Binnen een kwartier stond het al 1-6 en zat de thuisploeg totaal niet in de wedstrijd. De duels werden te vaak verloren en Albatros liep zelfs uit naar een 3-10 stand. Voor de rust scoorden we nog 1 goal en met een 6 punten achterstand in de rust was al duidelijk dat het een moeilijk verhaal zou gaan worden.

Toch met volle moed aan de tweede helft gestart en nadat de eerste 2 goals voor ons waren leek het nog even mogelijk. De gasten hadden niet meer de scherpte zoals in de eerste helft, maar door echt domme fouten van onze kant lieten wij de tegenstander weer uitlopen door 3 strafworpen en een vrije bal.

De wedstrijd ging verder als een nachtkaars uit ook al waren de laatste 2 goals voor de statistieken nog voor ons. Uiteindelijk hebben we verdiend verloren van een gretig en scherp Albatros met een 11-17 uitslag.

En zo zie je maar, de ene week is de andere niet. En dus gaan we ons opmaken om ons te revancheren tegen Kinderdijk waar we volgende week in Alblasserdam moeten aantreden. Aanvang 15.30 uur waar daarvoor weer eerst de 2e teams spelen.