Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT

ZINDERENDE STRIJD, WINST MERWEDE/MULTIPLAAT

WEDSTRIJDVERSLAG   ALBATROS 1 - MERWEDE/MULTIPLAAT  1   |  UITSLAG 11 - 13  |  MEER NIEUWS..

Na de wedstrijd van Merwede/Multiplaat 2 die helaas werd verloren, wist het 1e van Merwede/Multiplaat dat het hard aan de bak moest om de punten binnen te halen. Beide ploegen begonnen goed aan de wedstrijd, het was echter alleen Albatros die scores kon noteren in de eerste minuten. Merwede/Multiplaat kwam maar niet tot scoren ondanks de goede aanvallen. Albatros kwam met 6-0 op voorsprong. Een moment waarin Arthyn in moest grijpen.

Een aantal wissels werd doorgevoerd en Merwede/Multiplaat kwam eindelijk tot scoren. Iris Bakker - van Eijl mocht de eerste score na 16 minuten spelen op het bord zetten. Gelukkig wisten ze dit goed vast te houden en bleven ze scoren. Dit ging nog steeds moeizaam, maar ook bij Albatros hadden ze moeite om doelpunten te maken. Uiteindelijk ging de ploegen rusten met een 9-8 stand.

Na de rust werd er in totaal maar 7 keer gescoord. Dit laat wel zien dat het voor beide ploegen een moeizame wedstrijd was. Desalniettemin werd er door beide ploegen gevochten om de punten. Het was Merwede/Multiplaat die na rust de eerste scores kon maken en daarmee ook de voorsprong in de wedstrijd nam. Het was voor beide ploegen echter moeilijk om goede aanvallen op te zetten door het vake ingrijpen van de scheidsrechter. Er werd veel gepraat, tegen elkaar maar ook tegen de scheidsrechter. De spanning begon je te voelen bij de spelers en bij het publiek rondom het veld.

De stand was ondertussen weer gelijk getrokken tot 11-11. Nu ging het erom, welk team kon zich het beste staande houden in een wedstrijd vol spanning. Mark van Eijl werd in het veld gebracht om aanvallend misschien iets te kunnen forceren. Dit pakte goed uit en door een doelpunt van hem kwamen we weer op voorsprong. Diverse kansen voor Albatros werden gelukkig niet benut en met nog maar tweeënhalve minuut te spelen was Merwede weer in balbezit. Er kwam echter een aanval zonder score waardoor Albatros opnieuw de mogelijkheid kreeg om gelijk te komen. Na een gemiste strafworp was het nu aan Merwede om het uit te spelen wat ze erg goed deden. Mark kon nog een keer tot scoren waardoor de eindstand op 11 - 13 werd gesteld.

Scores: Vincent Bakker (1), Steven Bakker (2), Tessa Visser (1), Robbert Bakker (1), Dennis van Eijl (2), Jolanda Redelijkheid (1), Iris Bakker - van Eijl (3), Mark van Eijl (2) .