Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT

WEDEROM WINST VOOR MERWEDE/MULTIPLAAT

WEDSTRIJDVERSLAG   MERWEDE/MULTIPLAAT  1 - EXCELSIOR   |  UITSLAG 17 - 15  |  MEER NIEUWS..

Afgelopen zaterdag speelde het 1e van Merwede/Multiplaat de wedstrijd tegen KZ Danaiden uit leiden. Een wedstrijd tussen de eerste en de laatste in de poule. De eerste helft ging moeizaam en scores kwamen langzaam op gang. De Merwedianen leken niet direct gefocust, waardoor KZ direct op voorsprong kon komen. Merwede wist de eerste 10 minuten maar 3 keer te scoren waardoor coach Atrhyn genoodzaakt was een time-out aan te vragen. Na de time-out wist Merwede wel steeds meer te scoren en ook in de verdediging kwam de focus weer terug. KZ werd daardoor na 15 minuten in de eerste helft al aan banden gelegd. Merwede liet mooi korfbal zien en wist de eerste helft mooi uit te lopen. Bij een stand van 12-7 klonk het rustsignaal.

De tweede helft was het wederom de thuisploeg die het spel maakte en veel doelpunten kon genereren. KZ kon ook niet meer aanhaken waardoor het verschil alleen maar opliep. Bij een ruime voorsprong koos Arthyn ervoor om meerdere spelers uit het 2e team de kans te geven om minuten te maken. De wedstrijd werd afgefloten bij een stand van 29-17.

De volgende wedstrijd zal zijn tegen DES uit Den Hoorn. DES staat momenteel 3e in de poule. Aanvang 19.35 in Den Hoorn.

Scores: Eveline Bakker 1, Tessa Visser 5, Iris Bakker 3, Jolanda Redelijkheid 2, Mariette van der Sman 1, Steven Bakker 5, Dennis van Eijl 5, Robbert Bakker 3, Vincent Bakker 4