Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

MERWEDE/MULTIPLAAT TREKT AAN LANGSTE EIND

  WEDSTRIJDVERSLAG   WEIDEVOGELS 1 - MERWEDE/MULTIPLAAT  1  |  UITSLAG 14-17  |  MEER NIEUWS..  
     
  Afgelopen weekend stond de wedstrijd Weidevogels – Merwede/Multiplaat op het programma. Weidevogels, een ploeg die onderaan staat in de eerste klasse, maar zeker niet onderschat mag worden. Dit bleek wel uit de eerste fase van de wedstrijd. Pas na 5 minuten viel het eerste doelpunt uit een vrije bal voor de thuisploeg. Enkele minuten later volgde het antwoord van Merwede/Multiplaat uit handen van Steven, perfect vrijgespeeld door Dennis.

FOTO'S VAN DE WEDSTRIJD:
WEIDEVOGELS 1 - MERWEDE/MULTIPLAAT 1  


Het team van Arthyn Muller loopt vervolgens constant achter de feiten aan waardoor er al snel een 4-1 achterstand op het scorebord komt te staan. Door doelpunten van Tessa, Iris, Vincent en Robbert, brengt Merwede/Multiplaat de stand terug tot 6-6. Weidevogels laat zich niet zomaar ‘uit het veld slaan’ en zorgt voor een gat van 10-6. Net voor rust maakt het duo Dennis-Steven er 10-7 van. Merwede/Multiplaat komt goed uit de kleedkamer en door Ramon in te brengen tegen de boomlange tegenstander van Vincent, creëert dat vak meer kansen in de aanval. Eveline Bakker mag ook meteen haar debuut maken in het eerste team. Het snelle spel van Eveline en de rebounds van Ramon worden snel beloond met een doelpunt van Iris.

(verslag gaat verder onder de foto)



Hierna komt de ploeg van Merwede/Multiplaat pas echt los. Door, je kunt haar ons eigen ‘doorloopkanon’ noemen, Tessa, keren ze de achterstand om naar een 12-15 voorsprong. Drie doorloopballen uit eigen handen van Tessa en twee strafworpen mee, beiden verzilverd door Steven. Plus de schoten van Ramon en Robbert is de tik op de snavels van Weidevogels eindelijk uitgedeeld. De thuisploeg probeert tevergeefs nog iets terug te doen, maar Merwede/Multiplaat gaat met de verdiende punten naar huis. Merwede/Multiplaat kent een moeizame start, maar maakt het dubbel en dwars goed in de tweede helft. Door winst van Albatros op HKC, doet Merwede/Multiplaat met deze winstpartij goede zaken. De top 3 begint weer opnieuw met een gelijk aantal punten.

Doelpunten: Tessa (5), Steven (4), Iris, Robbert, Vincent (2), Ramon, Dennis


DE STAND
Merwede gaat, samen met streekgenoten Albatros en HKC uitmaken wie er kampioen gaat worden in deze klasse. In de komende twee wedstrijden staan deze tegenstanders op het programma, dus alleen winst telt.

Stand overgangsklasse

 
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca