Merwede logo   Adres veld en zaal  |      
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

LEIDING - JOHAN LEMMEN

  JE BENT HIER:   MERWEDE   |   PINKSTERKAMP  
     
   
Johan Lemmen

JOHAN LEMMEN
Naam: Johan Lemmen
Leeftijd: 48
Je kunt mij kennen van: Ik ben de vader van 2 korfballende kinderen Twan en Evian. Verder heb ik diverse vrijwilligerstaken binnen de vereniging gehad. Momenteel ben ik naast begeleider van het pinksterkamp ook scheidsrechter voor de vereniging en (uiteraard) supporter.
In mijn dagelijks leven ben ik: Teamchef bij de politie in Rotterdam
Leiding sinds: Lang geleden, ik denk dat ik ruim 25 jaar geleden voor het eerst meeging
Mijn taken tijdens het kamp: Het kamp wordt georganiseerd door een grote, enthousiaste groep begeleiders en binnen deze groep ben ik de coordinator/voorzitter. Daarnaast ben ik vertrouwenspersoon, houd ik me o.a. bezig met coördinatie en ondersteuning in het grote geheel en met EHBO.
Leukste onderdeel van kamp: Er zijn zoveel verschillende, leuke activiteiten dus dat is lastig kiezen. Van een dropping tot de bonte avond en van liedjes bij het kampvuur tot winkelen in het dorp. Iedere activiteit krijgt vaak een eigen invulling, gelinkt aan het thema van dat jaar. Wat ook altijd heel erg leuk is zijn de spontane watergevechten na een meerkamp, zeker als het lekker warm weer is. En bij terugkomst is het altijd (na)genieten van de vele mooie verhalen en anekdotes die nog lange tijd gedeeld worden door alle deelnemers.
Waarom jij ook mee zou moeten op kamp: Het Pinksterkamp is inmiddels een begrip binnen de vereniging en staat al jaren garant voor veel plezier en mega veel leuke herinneringen. Het is bedoeld voor alle jeugdleden en daarmee zorgt het voor sterke onderlinge verbondenheid. Het maakt daarbij niet uit in welk team je zit of hoe oud je bent want er wordt bij activiteiten ook volop gemixt. Check vooral de foto's en filmpjes op internet/social media of vraag eens iemand die al eerder mee geweest is naar zijn/haar ervaringen, om een goede indruk te krijgen. Trefwoorden: Een lang en onvergetelijk weekend, vele leuke herinneringen, lange dagen/korte nachten, passie, strijd, gezelligheid en vele nieuwe vriendschappen!
   

Bekijk hier wie er nog meer meegaat als leiding.
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca