Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

ADVERTEREN IN SPORTHAL DE STOEP!

  JE BENT HIER:   MERWEDE   |   SPONSORING   |    
     
  Sporthal de Stoep is al jaren dé sporthal van Sliedrecht. Voor veel verenigingen, waaronder onze korfbalvereniging is dit onze thuishaven. De afgelopen periode hebben wij veel geïnvesteerd in de contacten met het Sliedrechtse bedrijfsleven wat heeft geresulteerd in een 50-tal nieuwe sponsoren.

Sinds 2018 hebben wij een nieuwe mogelijkheid qua sponsoring, namelijk de exploitatie van de reclameruimte in Sporthal de Stoep, veruit de drukst bezochte binnensport accommodatie in Sliedrecht.

Wat kost reclame maken in Sporthal de Stoep?
Zou u een 3 meter reclamebord plaatsen in Sporthal de Stoep, op basis van een 3 jarig contract, zou dit neerkomen op een investering van € 400 per jaar. Zou u een 6 meter reclamebord plaatsen in Sporthal de Stoep, op basis van een 3 jarig contract, zou dit neerkomen op een investering van € 700 per jaar.

Nieuw: een XXL-doek (6 bij 2,3 meter) voor 3 jaar voor € 1100,- in jaar 1, 1000 euro in jaar 2 en 3).

Stoepsponsor   Stoepsponsor
     
Stoepsponsor   Stoepsponsor


U kunt e.e.a. ook combineren met een reclamebord op onze eigen (buiten) accommodatie aan de Thorbeckelaan in Sliedrecht. Combinatietarief voor een 3 meter bord in zowel Sporthal de Stoep als op het sportcomplex aan de Thorbeckelaan: € 700 per jaar, op basis van een 3 jarig contract. Idem voor 6 meter bord op beide locaties: € 1.000 per jaar.

Wij zorgen voor de productie en de montage van de borden, dit is inbegrepen in de genoemde prijzen. Wij hopen ook úw bedrijf binnenkort te mogen verwelkomen als ''Stoep sponsor'' !

Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons bereiken via sponsoring@skcmerwede.nl of via onderstaand telefoonnummer (06- 10 27 0 814 - Michel Kraaijeveld).
 
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca