Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

UPDATE OVER HET KUNSTGRASVELD EN DE SPORTHAL

  JE BENT HIER:   MERWEDE   |   NIEUWS   |  SPORTACCOMMODATIE  
     
  Tijdens de ledenvergadering van 30 oktober 2017 hebben we de aanwezige leden bijgepraat over de vorderingen inzake ons plan voor een sporthal en de problemen met het veld. In die vergadering is ook aangegeven dat met het aantreden van Adri Lugthart als voorzitter van de vereniging, hij aftrad als lid van de Commissie Sportaccommodatie. Rick Landa heeft zijn plaats ingenomen en ondergetekende fungeert voortaan als voorzitter van deze commissie.

Wat betreft de mogelijke sporthal hebben we eind september 2017 onze plannen overhandigd en toegelicht aan de betrokken ambtenaren van Gemeente Sliedrecht. Daarnaast is het plan op papier ook nog overhandigd aan de wethouder. Toegezegd is dat het plan zou worden doorgerekend door de afdeling financiën van de gemeente. Tot op heden hebben wij daarover nog niets gehoord. Vertrek en wisseling van ambtenaren is daarvan één van de oorzaken. Ook het oorspronkelijke idee van de wethouder om De Stoep te kunnen afstoten speelt hierin een rol. Dit kan niet gerealiseerd worden omdat deze accommodatie nodig blijft voor de schoolsport. Nu zitten we precies in de periode van verkiezingen en het vormen van een nieuw College van Burgemeester en Wethouders en moeten we afwachten wie nu de portefeuille Sport gaat beheren.

We zijn ook met Gemeente Sliedrecht in gesprek over de problemen rond het kunstgrasveld. Dit moet op zeer korte termijn worden vervangen, omdat de kans bestaat dat er niet meer veilig op gespeeld kan worden. Dit veld ligt er inmiddels zeventien jaar, terwijl dergelijke velden worden gegarandeerd voor tien, maximaal vijftien jaar. We hebben er bij de gemeente op aangedrongen dat het nieuwe veld er moet liggen voor de veldcompetitie 2018-2019 van start gaat. Op dit moment wordt volop gerekend door de gemeente en zijn wij in afwachting van de resultaten. Zodra bekend is wie de portefeuillehouder Sport wordt, zullen we opnieuw een gesprek aanvragen om onze wensen kenbaar te maken en te vragen om meer snelheid in de besluitvorming.

Ad de Waard.

Accommodatie Merwede/Multiplaat
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca