Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
WORD VRIEND VAN MERWEDE
  GEPUBLICEERD OP      
     
  Als vereniging zijn we, met een grote groep vrijwilligers, dagelijks druk bezig om onze leden met plezier te laten korfballen. Dit zit enerzijds in de trainingen en wedstrijden, maar ook een grootdeel in de activiteiten die we organiseren in onze kantine en de velden.

Sinds enkele jaren is de Vriend van Merwede/Multiplaat in het leven geroepen. Door een jaarlijkse financiële bijdragen zorg je ervoor dat je de activiteiten en het onderhoud aan het complex die de vereniging organiseert support. Iedereen die SKC Merwede/Multiplaat een warm hart toedraagt, kan vriend worden. Dit kan al vanaf een bedrag van € 10,- per jaar!

We waarderen onze Vrienden enorm. Vandaar dat we ook diverse (win)acties, in samenwerking met onze sponsoren, organiseren die alleen voor de Vriend van Merwede/Multiplaat gelden. Een leuk bijkomend voordeel waarmee je kans maakt op hele interessante prijzen.

Word je ook Vriend van SKC Merwede/Multiplaat? Volg dan de stappen hieronder.

Via een donatie Via de vriendenloterij*
1. Doneer een door jou gekozen bedrag (vanaf € 10,-) via:

Link naar betaalverzoek. Bedrag kan je aanpassen.
1. Ga naar: deze link
2. Stuur een mailtje naar sponsoring@skcmerwede.nl waarin aangeeft dat je een donatie gedaan hebt; 2. Selecteer ‘Ik steun SKC Merwede/Multiplaat’;
3. Geef in deze mail ook je voornaam, achternaam en telefoonnummer door** 3. Vul je gegevens in;
4. Gefeliciteerd! Je bent nu Vriend van Merwede/Multiplaat. 4. Bestel één of meerdere loten;
5. Je kan meebeslissen waar we de jaarlijkse donaties aan besteden. 5. Stuur een mailtje naar sponsoring@skcmerwede.nl waarin je aangeeft dat het lot via de vereniging loopt;
  6. Geef in deze mail ook je voornaam, achternaam en telefoonnummer door**;
  7. Gefeliciteerd! Je bent nu Vriend van Merwede/Multiplaat.


* Mocht je al een lot van De VriendenLotterij hebben, die via de vereniging loopt mag je dit gelijk laten weten aan de sponsorcommissie via sponsoring@skcmerwede.nl.

Mocht je al een lot hebben die niet aan de vereniging is gekoppeld, kan je dit ook telefonisch aan De VriendenLoterij doorgeven. Bel dan naar 088 - 020 1020 en geef aan de je je lot wilt koppelen aan SKC Merwede/Multiplaat. Hiermee ontvangt de vereniging een bijdrage van € 6,- per maand per lot. Dit telt ook om Vriend van Merwede/Multiplaat te worden.

** met deze gegevens kunnen we je benaderen als je wint of om jaarlijks te bepalen waar je de bijdrage heen wilt laten gaan bij een donatie.
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca