Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
RABO CLUBSUPPORT KOMT ER WEER AAN
  GEPUBLICEERD OP   30 MEI 2022  |  MEER NIEUWS..  
     
  Ook dit jaar zal Rabobank Lek en Merwede een deel van de winst investeren in clubs en verenigingen door middel van het Rabo ClubSupport. Op dit moment loopt de inschrijfprocedure en natuurlijk schrijven we ons als Merwede/Multiplaat ook dit jaar weer in.

Stemmen
Vanaf 5 september kun je als lid van de Rabobank stemmen op onze vereniging. Tegen die tijd zullen we je hier uiteraard aan helpen herinneren.

Wat kun je nu al doen?
Heb jij je rekeningen lopen bij de Rabobank (of een andere dienst), maar ben je nog geen lid van de bank? Dan kun je nu vast je lidmaatschap aanvragen. Alleen als lid kun je namelijk op onze vereniging stemmen. Een lidmaatschap aanvragen kan al vanaf 12 jaar.

Via de Rabo-app (Zelf regelen, Lidmaatschap) meld je je gratis aan als lid van Rabobank Lek en Merwede. Kijk hier voor meer informatie en zie ook gelijk welke voordelen het lidmaatschap nog meer voor je heeft.

Opbrengst Rabo ClubSupport
Afgelopen jaar heeft de actie € 1.025 opgebracht, wat is besteed aan de inrichting van onze kantine. Dit jaar willen we een bijdrage vragen voor de aanschaf van korfbalbomen op scholen. We hopen hierdoor ook niet-leden te bereiken die wel lid zijn van de Rabobank.
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca