Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

LID WORDEN VAN MERWEDE!

  JE BENT HIER:   MERWEDE   |   VERENIGING   |   ALGEMEEN   |   LID WORDEN  
     
  Wil je (weer) gaan sporten en zit je aan korfbal te denken? Wat leuk! Op deze pagina vertellen we je meer over onze vereniging en maak je kennis met korfbal.

INSCHRIJFFORMULIER (PDF)   WAT KOST HET?   MACHTIGINGSFORMULIER (PDF)


Competitie EVEN VOORSTELLEN

Merwede is een korfbalvereniging uit Sliedrecht. Ons veld ligt midden in het centrum. Hier trainen en spelen we de helft van het jaar. In de wintermaanden verhuizen we naar de sporthal om onze wedstrijden te spelen. We spelen met meer dan 40 teams in verschillende competities!
   
HOE WERKT KORFBAL?

Korfbal is een typisch Nederlandse sport. Je hebt twee teams nodig, een veld, twee palen met een korf en een bal. Het is de bedoeling om samen met je team over te spelen en te scoren in de korf van de tegenstander. Extra leuk aan korfbal is dat het de enige gemengde sport is die er is. Je speelt dus met jongens en meisjes in 1 team!
 Hoe werkt korfbal
   
Activiteiten MERWEDE IS MEER DAN KORFBAL!

Merwede staat bekend als een gezellige vereniging waar genoeg gebeurd. Naast alle trainingen en wedstrijden worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Deze activiteiten lopen uiteen van disco's tot een koppelschiettoernooi en van een Pinksterkamp tot een slotdag met een mixtoernooi of een zeskamp.
   
KORFBAL VOOR IEDEREEN

Een van de doelstellingen van onze vereniging is het bieden van korfbal naar ieders niveau of wens. Daarom kun je een leven lang korfballen bij Merwede! Vanaf 4 jaar ben je welkom de Kangoeroeclub. Wil je niet op zaterdag spelen? Sluit je aan bij de Midweek! Speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking hebben wij al jaren G-korfbal.
 G-korfbal
   
Om echt kennis te kunnen maken met onze vereniging bieden we je de mogelijkheid om eens langs te komen om de sfeer te proeven of een aantal keer vrijblijvend mee te trainen met leeftijdsgenoten. Of je nu jong bent of wilt instromen bij de senioren, voel je welkom bij Merwede!

Enthousiast geworden? Download het inschrijfformulier!

INSCHRIJFFORMULIER (PDF)   WAT KOST HET?    
 
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca