Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

KORFBALAANBOD

  JE BENT HIER:   MERWEDE   |   VERENIGING   |   ALGEMEEN   |   KORFBALAANBOD  
     
  Een van de doelstellingen van onze vereniging is het bieden van korfbal naar ieders niveau of wens. Daarom kun je een leven lang korfballen bij Merwede!


Competitie REGULIERE COMPETITIES

Merwede speelt met meer dan 40 teams in competitieverband op zaterdag. Dit gaat van enkele F-teams in de leeftijd 6 tot 8 jaar, tot vriendenteams die al meer dan 25 jaar met elkaar spelen. De hoogste teams spelen wedstrijdkorfbal, andere teams spelen breedtekorfbal. Het eerste team van Merwede komt momenteel uit op Overgangsklasse niveau.
   
MIDWEEK EN RECREANTEN

Speciaal voor degene die niet in het weekend vast willen zitten aan korfbalverplichtingen, is er midweekkorfbal. Hier speel je tijdens het veldseizoen op woensdagavonden wedstrijden. In de zaal is er helaas (nog) geen midweekse competitie. Dan wordt er of alleen getraind of wordt het team als recreantenteam ingeschreven voor de reguliere competitie.
 Midweek en recreanten
   
G-korfbal G-KORFBAL

Als een van de eerste korfbalverenigingen biedt Merwede al jaren de mogelijkheid tot G-korfbal aan. De spelregels zijn exact hetzelfde, alleen is het bedoeld voor mensen vanaf 15 jaar met een verstandelijke beperking. Een lichamelijke beperking hoeft geen probleem te zijn, wel moet je een bal kunnen (leren) vangen en gooien.
Meer informatie vind je hier.
   
KANGOEROECLUB

Deze groep kinderen vanaf 4 jaar oud is nog te jong om te mogen gaan korfballen maar wij willen ze wel spelenderwijs in contact brengen met de korfbalsport. Op de trainingen worden veel spelletjes gedaan, daarnaast wordt aandacht besteed aan het leren van de korfbalsport. De eerste vijf trainingen zijn gratis!
Meer informatie vind je hier.
 Kangoeroeclub
   
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca