Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
LEON HONKOOP AANGESTELD TOT NIEUW BESTUURSLID KORFBALZAKEN
  GEPUBLICEERD OP   17 NOVEMBER 2023  |  MEER NIEUWS..  
     
  Op maandag 30 oktober is tijdens de Algemene Ledenvergadering aangesteld tot Bestuurslid Korfbalzaken. Leon stelt zich graag aan jullie voor!

"Voor velen zal ik een bekend gezicht zijn, aangezien ik zo'n 15 jaar rondloop bij de vereniging. De afgelopen jaren ben ik actief geweest als trainer/coach van diverse jeugdteams. Momenteel geef ik met Robin Koppen en Tessa Janmaat training en coaching aan de C1. Daarnaast ben ik bondsscheidsrechter en de afgelopen jaren ben ik penningmeester geweest van onze club. Mijn portefeuillewisseling is het gevolg geweest van het traject bestuurlijk vernieuwen dat we met elkaar de afgelopen 2 jaar doorlopen hebben. Graag neem ik jullie mee in wat de positiewisseling op de portefeuille korfbalzaken betekent en hoe de komende maanden er uit gaan zien.

Het traject bestuurlijk vernieuwen is destijds ingezet om inzicht te krijgen in de aandachtsgebieden binnen onze vereniging de komende jaren. De verschillende bijeenkomsten die we met elkaar hebben gehad, hebben ertoe geleid dat we als vereniging denken een stap te kunnen maken op korfbaltechnisch en korfbalorganisatorisch vlak. Om vanuit de portefeuille korfbalzaken verder vooruit te kunnen denken, weerbaarder te zijn en slagvaardiger te kunnen handelen, heeft de werkgroep korfbalzaken een nieuw organogram opgesteld. Hierin zijn diverse taken en verantwoordelijkheden over meerdere functies verdeeld. De afgelopen maanden zijn we bezig geweest met het vinden van de juiste personen voor deze nieuwe functies. Op dit moment zijn voor de functie van Technisch Manager senioren (Wedstrijdkorfbal en A- Jeugd), Technisch Manager senioren (Breedtekorfbal en G -afdeling) en Technisch Manager Jeugd (F t/m B) leden gevonden die deze functie willen invullen. Hoewel het mooi is om te zien dat er vanuit de vereniging mensen bereid zijn bij te dragen aan de ambities op korfbalzaken, zou het nog mooier zijn als ook de functie Manager Korfbalorganisatorische Zaken nog ingevuld wordt. Ben of ken jij iemand die deze functie wat lijkt? Laat het me weten!

De komende maanden staan in het teken van de overdracht van de lopende zaken. Er zijn vanzelfsprekend diverse zaken die geregeld moeten (blijven) worden. Daar zal een overzicht van gemaakt worden. Een hoop zaken op korfbalvlak binnen onze vereniging zijn goed geregeld. Het is dan ook zaak om te behouden wat goed gaat en dit bij de juiste personen in de nieuwe korfbalorganisatie te beleggen. Daarom zullen er afspraken gemaakt worden tussen de personen die de verschillende nieuwe functies gaan bekleden. In een volgende nieuwsbrief hoop ik te kunnen communiceren bij wie je waarvoor terecht kunt. Zodra we het gevoel hebben dat we met elkaar 'de winkel draaiende kunnen houden', willen we met de nieuwe korfbalorganisatie gaan bepalen waar we de komende jaar voor willen staan en gaan, met welke ontwikkelingen we te maken hebben en waar prioriteiten liggen. Hierover later meer!''

Leon Honkoop

 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca