Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   
UPDATE VANUIT KORFBALZAKEN
  GEPUBLICEERD OP   2 JUNI 2024|  MEER NIEUWS..  
     
  We naderen de laatste wedstrijd van de voorjaarsveldcompetitie. Ondanks dat de afgelopen weken weinig regelmaat kenden, is er lekker gekorfbald op de velden. De F1, E4, D2, C3 en A2 zijn allemaal nog in de race voor het kampioenschap. Succes met jullie laatste wedstrijden!

Uit de ‘Blik op de jeugd’ wedstrijdverslagen die met enige regelmaat op de website verschijnen, is te lezen dat ook door de andere jeugdploegen spannende wedstrijden gespeeld worden. Het slechte weer van de afgelopen weken heeft ons er niet van weerhouden de velden op te gaan. Helaas was het weer op 24 mei dermate slecht, dat het schoolkorfbal voor de groepen 3, 4 en 5 afgelast werd. Op 28 juni zal het alsnog ingehaald worden, en we hopen wederom in grote getale schoolkinderen te ontvangen! Op 31 mei vond het schoolkorfbal voor de groepen 6, 7 en 8 plaats. Het werd een heus korfbalfeest!

Het wedstrijdkorfbal bij de senioren kent wisselende resultaten. Het eerste is met nog 1 wedstrijd tegen Weidevogels voor de boeg gedegradeerd. Daar waar het eerste het niet gered heeft in een zware poule, kan het tweede aankomend weekend het kampioenschap behalen in de eerste klasse. Merwede/Multiplaat 2 kan jullie support goed gebruiken.

In het breedtekorfbal ligt het 7e momenteel nog op kampioenskoers. Een overwinning in de thuiswedstrijd tegen Good Luck aanstaande zaterdag is voldoende om het kampioenschap veilig te stellen. Bij het 6e zijn er misschien geen kampioenskansen meer, maar dit team is tegenwoordig wel te volgen via hun eigen Instagram-account: merwede6. De wedstrijden van het 6e zijn ook te volgen via hun eigen live scorebord.

De komende weken staan in het teken van de voorbereiding op komend seizoen. Zo zullen er bij de jeugdteams selectietrainingen plaatsvinden en zijn wij als MT bezig met de laatste puntjes op de i wat betreft de invulling van de trainers en coaches voor volgend seizoen. Over de gehele linie gezien, hebben we ruim voldoende jeugdtrainers. Iets waar we als vereniging trots op mogen zijn. Ook de staf voor de selectie van komend seizoen is nagenoeg rond. Daarover binnenkort meer.

Vriendelijke groet, MT Korfbalzaken
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca