GOEDE WEDSTRIJD, MAAR VERLIES TEGEN KAMPIOEN
  WEDSTRIJDVERSLAG   GKV/ENOMICS 1 - MERWEDE/MULTIPLAAT 1   |  MEER NIEUWS..

Gisteren stond de laatste uitwedstrijd van dit seizoen op het programma en wel tegen GKV/Enomics uit Gorinchem. Zij speelden tegen ons hun kampioenswedstrijd en we hadden een prima plan om het hun moeilijk te maken.

De eerste twee goals waren voor de thuisploeg die middels twee rake vrije worpen de leiding namen. Echter waren we niet onder de indruk en konden we prima mee en was het spel van een goed niveau. Tot 4-4 ging het gelijk op alvorens GKV/Enomics uit liep naar een 10-7 stand. Maar ook nu haakten we weer vlak voor rust aan en werd de ruststand 10-9. Het rendement in de afronding was van beide ploegen goed.

De tweede helft startten we direct goed met een goal en de wedstrijd kon weer opnieuw beginnen. Via 13-10 werd het 14-12 en dit was de laatste keer dat we nog in de buurt konden blijven. Om met deze goede ploeg bij te blijven, kost het veel kracht en dit zag je terug in het laatste kwartier. Het spel werd van onze kant onzuiverder en de scherpte was wat weg. De thuisploeg had ook wat meer mogelijkheden in de breedte van hun selectie om zaken succesvol om te zetten. Uiteindelijk resulteerde alles in een 22-15 nederlaag die, als je de wedstrijd gezien hebt, toch iets geflatteerd en net te hoog is uitgevallen.

Dat is wel jammer maar we kunnen terug kijken op een prima wedstrijd en zo willen we volgende week ook de laatste thuiswedstrijd tegen Weidevogels eindigen. Het zal een wedstrijd zijn waar er voor Weidevogels nog wat op het spel staat en waar wij ons nog een keer goed willen presenteren aan ons thuispubliek. Aanvang wedstrijd is 15.30 uur.